Uitslag Cloud 2011 onderzoek: de grootste voordelen op een rij.

In 2011 is onder 386 ondervraagde IT-managerseen onderzoek omtrent cloud computing georganiseerd. De eerste vragen gingen over de toegevoegde waarde van cloud voor een organisatie. Hieruit kwam naar voren dat 44% daadwerkelijk een toegevoegde waarde zag in cloud computing. De vervolg vragen hadden betrekking op de aanschaf van cloud computing. De opvallende en verassende uitkomst was dat 37% van plan was om in de cloud te gaan werken. Tevens werd door 36% aangegeven binnen een jaar nog cloud computing aan te zullen schaffen. Om duidelijkheid te verkrijgen waarom deze 139 organisaties cloud computing gaan aanschaffen zijn de volgende zaken naar voren gekomen:

 

Projectomgevingen creeren

Eindeloos bellen, mailen en vergaderen over projecten hoeft niet meer. U houdt continu contact via efficiënte online projectomgevingen.

Via een geavanceerde service van LotusLive voor web meetings kunt u snel en zelfverzekerd informatie delen, presentaties geven en software demonstreren in een goed beveiligde omgeving. LotusLive Meetings is praktisch en betaalbaar voor bedrijven en helpt bij het verbeteren van de productiviteit van het team,het intern en extern samenwerken, het verkorten van verkoopcycli en het beperken van reiskosten.

IBM Premier Business Partner
Silverside
Deel op Facebook
Deel op LinkedIn
Deel op Twitter
Vertel het door