Uitslag Cloud 2011 onderzoek: de grootste voordelen op een rij.

In 2011 is onder 386 ondervraagde IT-managerseen onderzoek omtrent cloud computing georganiseerd. De eerste vragen gingen over de toegevoegde waarde van cloud voor een organisatie. Hieruit kwam naar voren dat 44% daadwerkelijk een toegevoegde waarde zag in cloud computing. De vervolg vragen hadden betrekking op de aanschaf van cloud computing. De opvallende en verassende uitkomst was dat 37% van plan was om in de cloud te gaan werken. Tevens werd door 36% aangegeven binnen een jaar nog cloud computing aan te zullen schaffen. Om duidelijkheid te verkrijgen waarom deze 139 organisaties cloud computing gaan aanschaffen zijn de volgende zaken naar voren gekomen:

 

Reiskosten besparen

Bespaar drastisch op vliegtickets, hotels, autohuur en dure reistijd. Voortaan vervangen webmeetings uw (inter)nationale zakenreizen.

Er staan in Nederland 7,5 miljoen personenauto’s geregistreerd en die rijden vrolijk rond op de 135.000 kilometer openbare weg die Nederland rijk is. Per jaar gaan er een duizelingwekkende 50 miljoen personen door de luchthavens van Nederland en zijn er zo rond de 15 miljoen zakelijk overnachtingen per jaar.

Kijk eens naar uw eigen cijfers en bepaal samen met ons hoe het gebruik van web meetings uw eigen reiskilometers drastisch naar beneden kan brengen.

IBM Premier Business Partner
Silverside
Deel op Facebook
Deel op LinkedIn
Deel op Twitter
Vertel het door